Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
R.J de Bruijn Installatiebedrijven in
Maasland
[Terug naar plaats Maasland]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Maasland en omgeving!

Maak hier uw keuze:
R.J de Bruijn Installatiebedrijven
Burgerweg 22
3155 DB Maasland

tel: 0653 316722

Extra informatie

Wij zijn inmiddels alweer ruim 17 jaar actief in de verwarmingsbranche en kunnen dus putten uit jaren lange ervaring.   
Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. Wij zijn naast de nieuwbouw- ook werkzaam in de renovatie- en verbouwsector en dan met name in de woningbouw en utiliteitsbouw. 
 
Naast woningbouw hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. Technische kennis is bij ons aanwezig en daarbij werken wij nauw samen met deskundige partners in de vorm van technische groothandelsbedrijven en fabrikanten. 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar de digitale Showroom op onze site. In deze unieke en zeer complete showroom vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen en airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. 
 
Naast centrale verwarmingswerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor airconditioning installaties en constructiewerkzaamheden.