Installatiebedrijven
Installatiebedrijven
Plomp Installatietechniek in
Woerden
[Terug naar plaats Woerden]
Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40% op diverse installatiebedrijven in
Woerden en omgeving!

Maak hier uw keuze:
Plomp Installatietechniek
Botnische Golf 3
3446 CN Woerden

tel: 0348 - 413601

Extra informatie

Installateur en loodgieter in Woerden, Zegveld, Harmelen, Kamerik e.o.   
Plomp Installatietechniek is uw loodgieter en installateur voor het verhelpen van lekkages en verstoppingen, het plaatsen van uw badkamer en het aanbrengen van dakbedekking. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het installeren en het verhelpen van storingen aan uw centrale verwarming. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een vakkundige installatie en/of reparatie. Ons werkgebied betreft de omgeving van Woerden, Harmelen, Zegveld, Kamerik, Linschoten en Oudewater. 
 
Wij zijn uw partner voor: 
 
- de aanleg van centrale verwarming 
 
- badkamer renovatie  
 
- installatie van sanitair 
 
- dakbedekking en dakgoten 
 
- lekkages en verstoppingen 
 
- service en onderhoud 
 
Showroom voor sanitair en verwarming 
 
In onze overzichtelijke showroom kunt u badkamerinspiratie op doen. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van sanitair voor uw nieuwe badkamer. Wenst u mooie designradiatoren voor in de woonkamer? Ook dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom, wij geven u altijd een persoonlijk advies op maat. 
 
Als u op zoek bent naar een ervaren loodgieter of installateur in een straal van 15 km rondom Woerden, zoals Zegveld, Kamerik, Linschoten, Harmelen of Oudewater, neem dan vrijblijvend contact op met Plomp Installatietechniek. U kunt bij ons rekenen op vakmanschap, kwaliteitsproducten, een snelle service en een scherpe prijs. 
 
Plomp Installatietechniek, Woerden 
 
Plomp Installatietechniek is een ervaren en klantgericht installatiebedrijf. Of u nu uw badkamer wilt verbouwen, last heeft van een lekkage, een storing aan uw verwarmingsinstallatie heeft of een nieuwe cv-ketel wenst, onze loodgieters en installateurs vervullen installatieopdrachten binnen een korte tijd. Wij zijn met name werkzaam in Woerden, Kamerik, Linschoten, Oudewater, Harmelen en Zegveld. 
 
Wij voeren bovenstaande werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg uit. Dankzij onze ruime kennis en jarenlange ervaring kunt u altijd rekenen op een professionele installatie. Daarnaast kunt u in onze showroom veel inspiratie op doen. 
 
Onze installateurs zijn met name werkzaam in Woerden, Kamerik, Zegveld, Linschoten, Harmelen en Oudewater. 
 
Geschiedenis 
 
In april 1931 begon Arie Plomp een eenmansloodgieters bedrijf in een schuurtje aan de Nieuwendijk in Woerden. Al snel was het schuurtje niet meer voldoende, en in 1932 verhuisde de werkplaats van het loodgieters bedrijf naar de Schoolstraat, wat later de Jan de Bakkerstraat werd. In 1938 verhuisden ze van de Nieuwendijk naar de Torenwal. 
 
In oktober 1961 is er een winkel in de Nieuwstraat geopend. 
 
In 1973 heeft er in de winkel een verbouwing plaatsgevonden, namelijk de aanbouw van een magazijn.In 1978 kwamen de plannen voor een pand aan de Touwslagersweg. De eerste heipaal werd geslagen door mevrouw Plomp in 1978, de vrouw van Arie Plomp die het bedrijf in 1931 oprichten. 
 
In november 1980 was het pand aan de Touwslagersweg helemaal klaar en werd het ook door mevrouw Plomp geopend. 
 
In 1996 is er besloten weer te verhuizen, dit keer verhuisde de werkplaats naar de Botnische Golf. Later, namelijk in 2005-2006 is ook dit pand weer verbouwd naar het pand dat we nu kennen. De winkel is er toen ingekomen waardoor de winkel uit de Nieuwstraat gesloten werd. 
 
Ondertussen is de bedrijfsnaam al een aantal keer verandert van A. Plomp naar A. Plomp en Zn. naar Plomp Loodgieters naar Plomp Installatietechniek. 
 
Wat begonnen is als een klantenbedrijfje is inmiddels uitgegroeid tot een heus bedrijf met 20 werknemers in dienst. Inmiddels zijn we veel meer gericht op projecten zoals nieuwbouw en verbouw, maar nog steeds is Plomp een klantgericht bedrijf. 
 
Inmiddels is heeft de 3e generatie het bedrijf overgenomen.